OBAVIJEST O USMENOM RAZGOVORU – INTERVJUU
Javni natječaj za zasnivanje radnog odnosa na neodređeno puno radno vrijeme za radno mjesto diplomiranog socijalnog radnika/ice — magistra/re socijalnog rada, diplomiranog pravnika/ce — magistra/e prava, čistača/ice

Obavještavaju se kandidati koji su dostavili potpunu i pravovremenu dokumentaciju te ispunjavaju sve uvjete natječaja objavljenog 8. rujna 2021. godine, a koji su dobili poziv o istome od strane ovog Centra za socijalnu skrb, da će se dana 19. listopada 2021. godine u prostorijama Centra za socijalnu skrb Buje, Buje, Rudine 1, održati usmeni razgovor — intervju sukladno terminima navedenima u dostavljenim pozivima. Kandidat koji ne pristupi usmenom razgovoru — intervjuu smatrat će se da je povukao prijavu na Natječaj te se više neće razmatrati. Po dolasku kandidata u prostorijama Centra bit će zatraženo predočenje osobne iskaznice ili druge odgovarajuće isprave radi utvrđivanja identiteta.

Obavijest o usmenom razgovoru

Republika Hrvatska povodom obilježavanja dana prihvaćanja Konvencije o pravima djeteta svake godine dodjeljuje Nagradu za promicanje prava djeteta.

Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike raspisalo je Natječaj za dodjelu Nagrade za promicanje prava djeteta u 2021. godini za iznimna postignuća u zaštiti dobrobiti, prava i interesa djece te poziva fizičke i pravne osobe da predlože kandidate za godišnju nagradu i za nagradu za životno djelo.

Natječaj je objavljen 24. rujna 2021. godine u „Narodnim novinama“, a otvoren je 15 dana od objave odnosno do 9. listopada 2021. godine.

Poveznicu prema tekstu objavljenog natječaja možete pronaći ovdje: https://narodne-novine.nn.hr/clanci/oglasi/o8323195.html

Ravnateljica Centra za socijalnu skrb Buje raspisuje JAVNI NATJEČAJ za zasnivanje radnog odnosa za radna mjesta:

1. diplomirani socijalni radnik/ca – magistar/ra socijalnog rada – neodređeno puno radno vrijeme – 2 (dva/dvije) izvršitelja/ice

2. diplomirani pravnik/ca – magistar/ra prava neodređeno puno radno vrijeme – 1 (jedan) izvršitelj/ica

3. čistač/ica – završena osnovna škola – neodređeno nepuno radno vrijeme (polovica punog radnog vremena – 20 sati tjedno).

Za detalje vidi vezani dokument – Javni natječaj za zasnivanje radnih odnosa

Javni natječaj za zasnivanje radnog odnosa na neodređeno puno radno vrijeme za radno mjesto diplomiranog psihologa/ice — magistraie psihologije

Obavještavaju se kandidati koji su dostavili potpunu i pravovremenu dokumentaciju te ispunjavaju sve uvjete natječaja objavljenog 30. lipnja 2021. godine, a koji su dobili poziv o istome od strane ovog Centra za socijalnu skrb, da će se dana 9. kolovoza 2021. godine u prostorijama Centra za socijalnu skrb Buje, Buje, Rudine 1, održati usmeni razgovor — intervju sukladno terminima navedenima u dostavljenim pozivima.

Kandidat koji ne pristupi usmenom razgovoru intervjuu smatrat će se da je povukao prijavu na Natječaj te se više neće razmatrati. Po dolasku kandidata u prostorijama Centra biti će zatraženo predočenje osobne iskaznice ili druge odgovarajuće isprave radi utvrđivanja identiteta.

Obavijest o usmenom razgovoru, intervjuu – psiholog

Javni natječaj za zasnivanje radnog odnosa na neodređeno puno radno vrijeme za radno mjesto diplomiranog pravnika/ce — magistra/e prava

Obavještavaju se kandidati koji su dostavili potpunu i pravovremenu dokumentaciju te ispunjavaju sve uvjete natječaja objavljenog 30, lipnja 2021, godine, a koji su dobili poziv o istome od strane ovog Centra za socijalnu skrb, da će se dana 9. kolovoza 2021. godine u prostorijama Centra za socijalnu skrb Buje, Buje, Rudine 1, održati usmeni razgovor — intervju sukladno terminima navedenima u dostavljenim pozivima.

Kandidat koji ne pristupi usmenom razgovoru — intervjuu smatrat će se da je povukao prijavu na Natječaj te se više neće razmatrati.
Po dolasku kandidata u prostorijama Centra biti će zatraženo predočenje osobne iskaznice ili druge odgovarajuće isprave radi utvrđivanja identiteta.

Obavijest o usmenom razgovoru – intervju

Ažurirano 10.08.2021. – Obavijest o odabiru kandidata

Ažurirano 23.07.2021. – Obavijest o usmenom razgovoru – intervju

Natječaj za zasnivanje radnog odnosa na neodređeno puno radno vrijeme za radno mjesto diplomirani pravnik/ca – magistar/ra prava neodređeno puno radno vrijeme – 1 (jedan) izvršitelj/ica

Ravnateljica Centra za socijalnu skrb Buje raspisuje

JAVNI NATJEČAJ

za zasnivanje radnog odnosa na neodređeno puno radno vrijeme za radno mjesto:

1. diplomirani pravnik/ca – magistar/ra prava neodređeno puno radno vrijeme – 1 (jedan) izvršitelj/ica

Natječaj za radno mjesto diplomirani pravnik/ca – magistar/ra prava – word dokument

Natječaj za radno mjesto diplomirani pravnik/ca – magistar/ra prava – pdf dokument

Ažurirano 10.08.2021. – Obavijest o odabiru kandidata

Ažurirano 23.07.2021. Obavijest o usmenom razgovoru – intervju

Natječaj za zasnivanje radnog odnosa na neodređeno puno radno vrijeme za radno mjesto psihologa/ice na neodređeno puno radno vrijeme – 1 (jedan) izvršitelj/ica.

Ravnateljica Centra za socijalnu skrb Buje raspisuje

JAVNI NATJEČAJ

za zasnivanje radnog odnosa na neodređeno puno radno vrijeme za radno mjesto:

1. psihologa/ice na neodređeno puno radno vrijeme – 1 (jedan) izvršitelj/ica

Natječaj za zasnivanje radnog odnosa na neodređeno puno radno vrijeme za radno mjesto psihologa/ice na neodređeno puno radno vrijeme – 1 (jedan) izvršitelj/ica

Natječaj za radno mjesto psihologa/ice – word dokument

Natječaj za radno mjesto psihologa/ice – pdf dokument

Više informacija o organizaciji rada, rasporedu rada Centra za socijalnu skrb Buje od 01. lipnja pročitajte na poveznici:

Odluka 01.lipnja 2020.jpeg

Više informacija o organizaciji rada, rasporedu rada Centra za socijalnu skrb Buje od 28.svibnja pročitajte na poveznici:

Odluka 28.svibnja 2020

Deteljnije na poveznici:

Odluka o organizaciji rada